Legyen elképzelésed mire is számíthattok...

Mit is jelent ez a szó ceremóniamester ?

 

PAYMENT All payment relates directly to the SimpleSite PRO or SimpleSite E-commerce subscription and all additional purchases and product features that fall under this subscription. A description of the subscription being purchased, the price of the subscription and the duration of the subscription is stated at the time of purchase. Your SimpleSite PRO or SimpleSite E-Valójában sokkal többet annál, minthogy valaki egy elegáns ruhát magára öltve levezényli, koordinálja a „nagy nap” eseményeit.

A vőfély városias formája, elegáns megjelenéssel, udvarias, mégis határozott stílussal.

 

 A ceremóniamesterként az esküvő előkészítése során ötleteimmel, gyakorlati észrevételeimmel segítem, felkészítem az ifjú párt, az esküvő napján pedig irányítom, koordinálom, összefogom a történéseket, a többi szolgáltató munkáját, tulajdonképpen mindenért Én magam felel.

 

Munkámat részben a háttérben végzem, Nektek csak az „tűnik fel”, hogy minden abban a mederben zajlik amelyben elképzeltétek.

A jó ceremóniamester úgy tartja fenn a vendégek érdeklődését, hogy nem válik főszereplővé.

Jelenléte meghatározó, de nem magára hanem a párra irányít minden figyelmet.

 

Megszólalásaim nem öncélúak, azoknak oka és célja van, jól kommunikálok a vendégekkel, mindenkivel megtalálom a közös hangot.

A jó ceremóniamester úgy simul bele az események folyamába, mintha csak egy nem túl távoli rokonra vagy barátra bíztátok volna az esküvőtök irányítását.

 

Nektek csak az IGEN-t kell kimondanotok !!

 

Kicsit hivatalosabban: 

A ceremóniamesterként az esküvő teljes egészében az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés céljait szolgálom. Az eseményre pontosan, felkészülten érkezem.

Az esküvő előkészítésében tudásom legjavát adom, hogy az esküvő forgatókönyve megvalósítható eseményeket és időrendet tartalmazzon. Felhívom a figyelmet az előkészítés során az esetleges problémás helyzetekre és megoldást is javasolhatok.
Figyelembe veszem és összehangolom a pár igényeit, a vendégek kultuális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket. Szükség esetén felhívom a figyelmet a létrejövő konfliktusokra, és megoldást kínálok ezek elkerülésére.
Tekintetbe veszem az egyes családok összetételét, így a családon belüli feszültségek elhárítója. Protokolláris kérdésekben felkészülten járok el.
Soha semmilyen körülmények között nem erőltetek Rátok olyan eseményt, amely nem összeegyeztethető a sajátos stílusotokkal, igényeitekkel.
Nem manipulálok rejtett költségekkel, a megbízás létrejötte előtt teljes körűen tájékoztatom az ügyfeleket minden lehetséges költségről.
A megbízás elfogadása esetén én leszek az esküvőn, nem valamelyik megbízottam.
Megbízást az alábbi esetekben adok vissza: Elháríthatatlan vis maior esetben (pl. betegség, baleset). Az ügyfél által egyoldalúan módosított feltételek, amelyek ismeretében nem vállaltam volna el a megbízást.