Hogy dolgozom?

Amennyiben elnyertem tetszéseteket virtuálisan és felvettük a kapcsolatot telefonon vagy elektronikus levélben a személyes találkozó a következő állomás......bevált helyszín erre a szolnoki Frei kávézó! :-)

Nagyon fontos, hogy kialakuljon a kölcsönös szimpátia, a bizalom, mégiscsak vadidegenként rám bízzátok életetek egyik legfontosabb napjának koordinálását.

Az első személyes találkozón sok minden eldől, azt gondolom alapvetően ez egy szimpátia választás.Remélem minél többen gondoljátok majd Rólam, hogy ő az aki stílusban, mentalitásban, felkészültségben számunkra megfelelő.

Amennyiben szóban megbíztok a ceremónia mesteri feladatok ellátásával, akkor a következő pont a szerződéskötés, de ne gondoljatok semmi extrára. Egy szabvány szolgáltatói szerződésben rögzítjük az esemény helyét, idejét és azt, hogy Ti pontosan mit vártok el Tőlem. Ha ezt aláírtuk már hivatalossá is vált kapcsolatunk.

Ezek után közösen kezdjük el tervezgetni az esküvő napjának eseményeit, amennyiben igénylitek segítek Nektek megtalálni az ideális szolgáltatókat-fotós,dekoros,zenekar,DJ,helyszín stb…-is.

Személyes találkozóink alkalmával részletes forgatókönyvet veszünk fel az aznapi eseményekről, segítek Nektek egyedi játékokkal, programokkal színesebbé tenni a „nagy napot”

Amennyiben összeállt a teljes programsor azt egy utolsó találkozón egyeztetjük, pontosítjuk.

Az esküvő napján –ha másként nem igénylitek- a szertartás előtt egy órával jelenek meg a helyszínen, ellenőrzöm az előkészületeket, és fogadom a vendégeket.

Innentől kezdve a nap további eseményeit koordinálom, szervezem, összefogom, konferálom, de ha megengeditek ezt részletesen már egy személyes találkozó alkalmával mondom el….

Ha abban biztosak vagytok, hogy nem szeretnétek népviseletbe öltözött és pajzán vicceket, rigmusokat szavaló, magát mindenáron előtérbe helyező vőfélyt, de kerestek valakit aki a Ti stílusotokban segít, és a vendégeitek az esküvő végén úgy érzik, mintha egy nem túl távoli rokonra,barátra bíztátok volna a szervezést, akkor úgy érzem én vagyok a megfelelő választás.

 

Érezzétek jól magatokat, a többit bízzátok Rám….