Szerződési feltételek

 

1. Megrendelő megrendeli a fent említett ceremóniamester szolgáltatásait a megjelölt napon és helyszínen. Az esküvőn a rendelkezésre állás a szertartások és/vagy vendégvárás kezdetétől a menyasszony és/vagy menyecsketánc végéig illetve ettől eltérő programszerkezet esetén az utolsó szervezett programpontig tart.

 

2. A ceremóniamester szolgáltatás pontos feladatait a Megrendelővel való részletes forgatókönyv egyeztetés során, legkésőbb az esküvő előtti 2 hétben véglegesítik. A végleges forgatókönyv a megrendelés elválaszthatatlan részét képezi. A forgatókönyvben meg kell határozni a tervezett programok: idejét, helyét, kelléklistát, a felelősöket, az adott eseményen résztvevő szolgáltatókat és elérhetőségeit.

 

3. Ceremóniamester általánosságban a következő feladatokat vállalja:

 

·         Tanácsadói közreműködés az esküvő előkészítésében a beérkező foglaló űrlap időpontjától az esküvő napjáig.

 

·         Tanácsadói közreműködés a szertartás és az esküvő menetének megtervezésében.

 

·         A vendégek fogadása, a szertartásra és a vacsorára kísérése, a csoportképek elkészítésének, csokordobásnak levezénylése. A nap eseményeinek megtervezése és kivitelezése.

 

·         Beszédek, műsorszámok felkonferálása, a vendégek tájékoztatása a programokról.

 

·         A közreműködők (fotós, vendéglátók, zenekar, stb.) irányítása a forgatókönyvnek megfelelően.

 

·         Az esküvő alatt felmerülő problémák megoldásában való közreműködés.

 

4. Útiköltség merül fel Szolnokon kívüli megrendelés esetén, melynek pontos összegét a helyszín véglegesítése után közvetlenül igazoljuk vissza, de legkésőbb a záró egyeztetés követően.

 

5. A tiszteletdíj teljes összege valamint a Szolnokon kívül esedékes útiköltség az esküvő szervezett programjainak a végén készpénzben fizetendő. Amennyiben bármely fél hibájából a megbízás teljesítése megvalósíthatatlanná válik, úgy a másik fél részére a megbízási díj 50%-át köteles megfizetni. Kivételt képez a vis maior esete (baleset, haláleset, stb).

 

 

 

Foglalási Információk

 

Foglalást csak a személyes találkozónk után küldjetek. A foglalást minden esetben kérem az alábbi adatokkal emailben (tokajisandor1970@gmail.com) megadni:

- Név

- Hogyan szólíthatlak?

- Email cím

- Telefonszám(ok)

- Esküvő / lakodalom helye

- Esküvő / lakodalom időpontja

- Hiányzik-e valamelyik szolgáltató, szívesen segítek már ebben is?

(fotós, videós, dj vagy zenekar, dekoráció, virág, helyszín, torta, köszönőajándék, egyéb)